Import af bil

Det tyske marked

Når man skal flexlease, er det attraktivt at finde en bil på det tyske marked, for derefter at importere den til Danmark. Tyske biler er typisk fyldt op med en masse lækkert udstyr, i modsætning til de danske, da der er pålagt registreringsafgift på ekstraudstyr herhjemme. Herudover, vil der altid være et meget bredere udvalg af den specifikke bil man søger. Sonne Leasing A/S er selvfølgelig behjælpelig med alt indenfor import af bil, ligefra besigtigelse til hjemtagelse og klargøring.

Hjemmesider vi anbefaler

Hvis du selv sidder og kigger efter din kommende drømmebil, vil vi anbefale hjemmesiderne www.mobile.de eller www.autoscout24.de. Vi anbefaler, at man kun holder sig til store/autoriserede forhandlere, og det mest fordelagtige er, hvis man kan løfte den tyske moms på bilen. Dette kan du se ved, at den typisk er markeret med “MwSt. Ausweisbar”. Vi anbefaler, at bilen max har kørt 150.000 kilometer ved import.

 

Send dit link til os

Når du har fundet drømmebilen, sendes linket til os, hvorefter vi vil kontakte forhandleren og forhøre os omkring standen, stå for besigtigelse af bilen, prøvekørsel og evt. forhandle en endelig pris. Herefter står vi selvfølgelig også for hjemtagelsen, toldsyn, klargøring og danske nummerplader.

    Kontakt os om dette køretøj