Erhvervsleasing

Om erhvervsleasing

Flexleasing til erhverv

Flexleasing til erhverv er en attraktiv måde for din virksomhed, at anskaffe biler til direktion eller medarbejdere.

Grundlæggende er privat- og erhvervsleasing det samme, men som virksomhed har man momsfradrag på leasingydelserne, endvidere kan udgifterne modregnes i sit regnskab. Hvis du har en gulpladebil, kan du også få momsfradrag på udbetalingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flexleasing er opbygget omkring regelsættet for forholdsmæssig afgift efter registreringsafgiftslovens §3b.

Ganske enkelt kan det siges, at flexleasing går ud på, at man betaler registreringsafgiften på sin bil i små rater løbende pr. måned hvor bilen er på danske plader, i stedet for at skulle betale 150% registreringsafgift til staten på én gang, som ved et traditionelt bilkøb.

Når din virksomhed indgår en flexleasingaftale, betales ved opstart en førstegangsydelse – heri er indregnet prisen for hjemtagelsesomkostninger, toldsyn, klargøring, nummerplader og afskrivning på bilen. Under leasingperioden er det leasingfirmaet, som ejer bilen, og du kommer til at stå som bruger af den.

Ved en flexleasingaftale er udgifter til service, grøn ejerafgift, reparationer, forsikring osv. forbeholdt den, som er bruger af bilen. Efter leasingperioden indestår du ved flexleasing for bilens restværdi – bemærk at bilens restværdi altid er uden afgift.

Har du spørgsmål omkring erhvervsleasing, så tøv ikke med at kontakte os

    Kontakt os om dette køretøj